קרקרים ממכרים בטירוף

Posted on

יש מעט מאוד מתכונים שאני מכינה באופן קבוע, לרוב אני מעדיפה לגוון ולהכין דברים שעוד לא יצא לי לנסות. יוצאי דופן הם הקרקרים האלה שאין שבוע שהם לא נכנסים לתנור וממלאים את הצנצנת השקופה במטבח.

מדובר בקרקרים סופר קראנצ’יים ,עם המון גרעינים, שאפשר לנשנש עם גבינה לבנה, חומוס או ככה לבד עם ירקות בצד.

ומה שהכי כיף בהם, שיש בתוכם המון דברים טובים. זרעי פשתן ושומשום (מלא או רגיל), שקדים טבעיים וצ’יה, קמח כוסמין (אפשר גם רגיל) ומעט שמן זית שמוסיף ניחוח ומותיר אותם פריכים בטירוף.

במקור, השאלתי את המתכון מעלמה האהובה מהבלוג דברים בעלמה (שהכינה אותם מתוך מתכון של אביבה פיבקו) ועם הזמן עשיתי בו שינויים והתאמות כדי להוסיף לו עוד טעמים (שום, צ’ילי) וגם עוד קצת בריאות (צ’יה, פרג, שקדים). הצ’יה אגב לא מורגשת כאן אבל סופחת נוזלים והופכת את הקרקרים למשביעים יותר.

רק אל תגידו שלא הזהרתי שהם ממכרים ממש.

קרקרים
הבלילה בדרך לתנור

קרקרים עם המון גרעינים

מצרכים:
כוס קמח לבן או 1/2 קמח לבן ו-1/2 קמח כוסמין או רק כוסמין
כוס שיבולת שועל דקה
1/2 כוס גרעיני חמנייה
1/2 כוס שומשום רגיל או מלא
1/2 כוס גרעיני פשתן
1/3 כוס שקדים פרוסים – לא חובה
3-4 כפות פרג שלם (לא טחון)
2 כפות צ’יה
1 כף אבקת שום
1/2 כפית צ’ילי גרוס או פפריקה חריפה (ואפשר גם כפית למי שאוהב טעם פיקנטי)
1 כף שטוחה מלח
3 כפות שמן זית
500 מ”ל מים

אופן הכנה:
– מחממים תנור ל-160 מעלות.
– מניחים בקערה את כל המצרכים, לפי הסדר ברשימת המצרכים, ומערבבים היטב עם כף עד שכל הקמח נטמע בבלילה. אמורה לצאת לכם בלילה מימית – זה בסדר ככה זה אמור להיות.
– שופכים 1/2 מכמות הבלילה לתבנית תנור עם נייר אפייה ומשטחים עם ידיים רטובות עד שכל הנייר מכוסה בבלילה. שימו לב שהכמות כאן מספיקה בול ל-2 תבניות תנור סטנדרטיות.
– אופים במשך 15 דקות ומוציאים החוצה. חותכים עם גלגלת לריבועים או מלבנים או כל צורה שאוהבים.
– מחזירים לתנור ואופים במשך 40-50 דקות או עד שהקרקרים זהובים. שימו לב – אם לא שיטחתם בצורה אחידה מבחינת הגובה, יהיו קרקרים שיהיו מוכנים מהר יותר וכאלה שצריך להשאיר עוד כמה דקות בתנור, אז תקפידו לבדוק אחרי 35 דקות מה קורה איתם וממש חשוב לאפות אותם עד שהם פריכים לגמרי.
– שומרים בצנצנת אטומה.

קרקרים
זהירות, הם מתחסלים בשנייה וחצי

הערות ושדרוגים
– אם אתם אוהבים טעמים חזקים, אפשר להוסיף כפית פפריקה מעושנת או עלי טימין.
– במקום שקדים פרוסים אפשר לשים גרעיני דלעת או פקאנים קצוצים דק.
– אל תוותרו על הפרג, הוא ממש מוסיף כאן. הדבר היחיד שאפשר לוותר עליו זה הצ’יה, כל השאר ממש מומלץ להשאיר.

גולשים מכינים

131 תגובות

  1. שושי says:

    אני לא הטיפוס שישוטט בבלוגים חדשים בד”כ, אבל הפעם בעקבות ההמלצה של פיית העוגיות – הגעתי. ו… טוב, באתי כדי להישאר. ? מתכונים שווים, ברורים ועם התמונות הללו? אי אפשר לחכות עד לאפייה במטבח שלי. (וחייבת לחכות. אין לי את החומרים…) אז תודה רחלי!!!!!!!

    1. רחלי קרוט says:

      איזה כיף לשמוע. ממש שימחת אותי <3
      ונעים להכיר.

      1. שושי says:

        לא נעים שאני אורחת שלך ואני אגיד לך מה לעשות, אבל את חייבת לעדכן שמדובר באזהרה אמתית לחלוטין. ממכרים בטירוף הקרקרים הללו. לגמרי!! בשתי הפעמים שאפיתי – לא הספקתי לצלם… (אני מודה שהיו במטבח עוד כמה גמדים שעזרו לחיסול הממוקד… ?)
        מתכון שווה בטירוף. הולכת לנסות להכין גם את הטחינה שהעלית בפוסט ישן איפה שהוא…
        תודה!!! ?

        1. רחלי קרוט says:

          איזה מהממת שאת! צלמי צלמי 🙂

          1. מיקי says:

            יש אפשרות לוותר על הפרג?

      2. קמי says:

        אפשר להשתמש בקמח חומוס?

      3. שומלי יפת says:

        אני מוסיף זעתר

    2. רות says:

      למה הקרקרים לא נשארים קריספיים אחרי זמן מה מתרככים ממש.

      1. נעם says:

        צריך לייבש אותם עוד יותר בתנור, אולי אפילו עוד חצי שעה

        1. רחלי קרוט says:

          תלוי באיכות התנור ובפיזור החום. כל אחד והתנור שלו העיקר שבסוף יצא קריספי.

  2. נעמי says:

    בהצלחה רבה !

    1. רחלי קרוט says:

      תודה רבה!

  3. ליאורה says:

    נעים להכיר. האתר מושקע הסברים ברורים והצילומים מוסיפים. בהצלחה.

    1. רחלי קרוט says:

      תודה רבה. כיף לשמוע.

  4. תלמה says:

    הגעתי ממה את עושה כל היום.הקרקרים נראים נפלאים ומבטיחים,כשאהיה בסביבת איזה מטבח אצא לדרך.תודה

    1. רחלי קרוט says:

      תודה רבה! ואשמח לשמוע איך יצא אם את מכינה 🙂

      1. אפרת says:

        קרקרים נפלאים, אני מכינה אותם כבר כמה שנים מהמתכון של דברים בעלמה שציינת.
        מאחר ולא אוכלת גלוטן החלפתי את הקמח כוסמין בקמח כוסמת אורגני ירוק של תבואות (כל קמח כוסמת אחר פחות עבד מאחר וספח יותר מדי מים) ושיבולת שועל ללא גלוטן של קוואקר ויוצא מצויין!
        בלוג נהדר, מתכונים כיפים ממש,
        תודה

        1. מירי says:

          אפשר להמיר בקמח חומוס.

  5. לירז says:

    איפה קונים גרעיני פשתן ? צ׳יה? זה לא דברים שמוצאים בסופר?
    תודה

    1. רחלי קרוט says:

      בכל חנות תבלינים יש. באיזה עיר את גרה?

      1. לירז says:

        פתח תקוה

      2. חופית says:

        ה, המתכון נראה שווה ביותר..
        אבל השאלה שלי :
        עם כל המרכיבים הכל כך טובים מוכנסים לתנור כמה מהערכים שלזה נשמרים ????
        הכוונה צ׳יה ופישטן וכד׳

      3. שומלי יפת says:

        אני מוסיף זעתר

    2. מיכל says:

      כל כך טעים !!!! איזה כיף של מתכון ! תודה רבה

      1. רחלי קרוט says:

        איזה כיף שאהבת

  6. יערה says:

    הקרקרים מעולים , אבל הייתי מתקנת את כמות המלח, יצא לי מדיי מלוח.

    1. רחלי קרוט says:

      כיף שאהבת. קטע, בדיוק היום מישהו אמר שהוא אוהב אותם יותר מלוחים 🙂
      כנראה עניין של טעם, אני אעשה מחר שוב ניסוי למצוא את האמצע כי אם זה יוצא לא מספיק מלוח מאוד קשה להמליח אחר כך.
      תודה על ההערה 🙂

    2. דיקלה says:

      גם אצלי יצא מלוח בקטע לא אכיל…
      מתכון נהדר! וממש קל להכנה, בפעם הבאה פשוט אשנה את כמות המלח
      תודה!

      1. רחלי קרוט says:

        באמת? יו, אני אתחיל לחשוב שהבעיה במלח שלי. אתמול הכנתי ויצא מוצלח. טוב, מהר מורידה את כמות המלח 🙂
        תודה רבה על ההערה!

        1. יעל says:

          אני שמתי כפית וחצי
          יצא מצוין
          וגם הכנתי דגם עם כוס קמח חומוס וכוס קמח עדשים יצא מעולה
          משך האפיה יותר קצר 😊

    3. הדר says:

      מתכון מעולה ומדוייק. הקרקרים יצאו נפלא ובאמת ממכרים, קשה להפסיק לאכול אותם, כ”כ טעים! תודה רבה!!

    4. שי says:

      נכון, מלוחים מידי

  7. רבקה הוכברג says:

    שלום אני במקרה שוטטתי במחשב כי אני אוהבת לבשל ולאפות והתגלה לי עולם ומלאו אני באה מממשפחה של בשלנים ושפים, החתן שלי שף הגיס שלי שחי בברלין שף וקנודיטור מהשורה הראשונה אבל המתכונים שלך פשוט האירו את עיני ותנו לי חשק לבשל האם יש לך קונדיטוריה שאפשר לבוא לאכול מהעוגות שלך בתל אביב אשמח, אני מנהריה אבל אני מגיעה לתל אביב ותמיד מחפשת משהו מיוחד אשמח לקבל פרטים תודה רבקה הוכברג

    1. רחלי קרוט says:

      איזה כיף. ממש שימחת אותי!
      תודה שהקדשת זמן לכתוב.
      ולא, אין לי קונדיטוריה, אני בעיקר רוצה שאנשים יכינו בבית 🙂

      סופ”ש מקסים

    2. מאי says:

      היי רחלי, האם אפשר להשתמש בפרג טחון במקום בפרג שלם?

  8. סימה says:

    הצצתי ואני ממש בדרך להתמכר ..

    1. רחלי קרוט says:

      יש, איזה כיף.

  9. חגית says:

    וואו.. האזהרה שלך היתה במקום !! קרקרים ממכרים בטירוף.. אי אפשר להפסיק לאכול מהם. תודה רבה על מתכון מנצח

    1. רחלי קרוט says:

      בשמחה רבה! כיף לשמוע שהצליח <3

  10. OSNAT says:

    תודה על אתר מקסים ומתכונים ממכרים 🙂

    1. רחלי קרוט says:

      בשמחה רבה. כיף שאת כאן 🙂

    2. נתן גל says:

      רחל יקירתי. אני עדיין לא הכנתי אותם ואני ער לתגובות החמות על הקרקר הזה. הבטחתי לעצמי מבעוד מועדאת כל המצרכים הנדרשים להכנה והידיים כבר מגרדות לקראת ההכנה, מחר בלי נדר.
      עם זאת יש לי שאלה אחת: האם ניתן להכין מראש את הבלילה או לשמור בתנאים מיוחדים? קירור או שזה עלול לפגום בתוצאה הסופית? אלפי תודות על המתכונים הנפלאים. נשאר נאמן. נתן גל.

  11. עדיקה says:

    הכנתי אתמול, יצא מוצלח ממש! אני לא מאמינה שהכנתי קרקרים בבית… עד אתמול חשבתי שזה משהו שאפשר לאפות רק בצורה תעשייתית. יצא טעים בקטע ממכר כמו שהבטחת! תודה על המתכון.

    1. רחלי קרוט says:

      ממש שמחה לשמוע <3

  12. חיה says:

    קודם כל תודה על המתכונים המעולים והאתר המקסים
    לא אוהבים אצלי פרג (בלשון המעטה) אולי בכל זאת ניתן לוותר? או לשים משהו אחר במקום?
    תודה
    חיה

    1. רחלי קרוט says:

      בטח, אפשר לוותר או להמיר בשומשום שחור.
      ותודה רבה!

  13. מיכל says:

    הי.
    נחשפתי רק היום לאתר שלך. נראה מדליק. כך גם הקרקרים.
    האם יש דרך לאפות את הקרקרים הללו ללא גלוטן? כלומר להחליף את קמח הכוסמין בקמח נטול גלוטן כמו חומוס, קינואה, אורז וכו’?
    תודה

    1. רחלי קרוט says:

      קמח תמי בטוח יעבוד, השאלה אם גם קמחים אחרים, אולי קמח עדשים. מבטיחה לבדוק בקרוב

  14. שני דליות says:

    היי
    האם אופים את התבניות יחד? אחת למעלה ואחת למטה?

    1. רחלי קרוט says:

      מאוד תלוי בתנור שלך וכמה הוא מוצלח. שלי די גרוע אז הוא לא אופה טוב ב-2 קומות אז אני אופה פשוט ב-2 נגלות.
      אם את אופה ביחד תחליפי באמצע האפייה את המיקום שלהן.

      1. פז says:

        היי,
        1. מאיפה משיגים אבקת שום? האם חובה?
        2. שיבולת שועל דקה – הכוונה לשיבולת שועל מהירת הכנה?

        1. רחלי קרוט says:

          יש אבקת שום בכל סופר במדף של התבלינים.
          וכן, בדיוק לזה הכוונה 🙂

      2. דר says:

        מכיוון שצריך תעסוקה, חוץ מחדשות, כדי לא לחשוב יותר מדי הכנתי שוב. לחצי כמות הוספתי קימל והפעם אחרי 20 דקות חתכתי ונתתי לזה זמן יצא מעולה.
        בתקוה לימים טובים ובשורות טובות 🙏

  15. אורנה says:

    היי הקרקרים נראים מעולה. אפשר ךהכין עם קמח חומוס? הבן שלי טבעוני…

  16. שרה says:

    אפשר להקפיא את הקרקרים?

  17. Miti says:

    אפשר לוותר אבל האבקת שום?

    1. רחלי קרוט says:

      כן, אין בעיה

  18. תמרי says:

    היי רחלי,
    מה שלומך?
    המתכונים שלך מקסימים!
    הכנתי את הקרקרים ובאותו יום הם היו מעולים אך לאחר יום במיכל זכוכית אטום הן נהיו בלתי אכילים-יבשים וללא קרנצ’יות-רציתי לדעת למה…
    תודה!

  19. ליהי says:

    אמנם רשמת לא לוותר על הפרג אבל לא מצאתי בתאילנד..
    תחליף או ויתור.??
    שבוע מעולה

    1. רחלי קרוט says:

      עוד שומשום. ברור שלא לוותר עליהם 🙂

  20. ליאת says:

    הכנתי את הקרקרים והם חוסלו!!!! מתכון קל ומעולה.
    תודה רבה! איך כמוך!
    כל דבר שהכנתי והכנתי הרבה מתכונים – פשוט מעולים ומדוייקים!

    איזה כיף

    1. רחלי קרוט says:

      שאת משמחת! איזה תגובה כיפיית <3

    2. זויה says:

      האם ניתן להשתמש בשיבולת שועל עבה?

  21. נופר says:

    היי… ניתן להשתמש בקמח כוסמין מלא?

    1. רחלי קרוט says:

      כן, אין בעיה

  22. מאיה says:

    הקרקרים האלה מדהימים!! כל כך פשוט ונעים להכנה ויוצא תענוג!! שלא נדבר שזו פצצת בריאות מטורפת.
    תודה רבה לך יקירה! את נהדרת

  23. תמר says:

    שלום. קודם כל פירגון ענק ! הקרקרים יצאו פשוט מעולים ונטרפו מהר .. 🙂
    הכנתי מקמח כוסמין מלא, ועם גרעיני דלעת במקום שקדים פרוסים, וגם עם שום אמיתי כי לא היתה לי אבקת שום. יצא פשוט נהדר !
    הדבר היחיד זה שהכמות של המלח גדולה מדי… פעם הבאה אוריד (כי ברור שתהיינה עוד הרבה פעמים….)
    אבל חוץ מזה פשוט מושלם.
    תודה רבה ! את אלופה

    1. רחלי קרוט says:

      ממש ממש שמחה לשמוע! ותודה על ההערה, לגמרי אבדוק את זה שוב <3

  24. זהבה says:

    כל כך פשוט להכנה וכל כך טעים, תודה רבה רחלי

    1. רחלי קרוט says:

      באהבה רבה <3

  25. עדנה says:

    אני הוספתי גבינת פרמזן מגוררת. יצא מעולה!!! תודה למתכון המדהים!

  26. אורית says:

    שלום רחלי, האם ניתן לקבל את הכמויות במשקל?
    תודה!

  27. תמר says:

    אחד המתכונים השימושיים שיש! מכינה את זה כבר מס’ פעמים וכולם עפים על זה בטירוף, אפילו סבתא שלי שבד”כ לא פתוחה לדברים מהסוג הזה אהבה את זה ממש. תודה 🙂

  28. טלי says:

    היי רחלי האם אפשר להשתמש רק הקמח רגיל? באיזה כוס את משתמשת 240? תודה רבה

  29. שני says:

    הי. אפשר במקום השקדים קינואה? טעמתי לפני כמה זמן קרקרים דומים מעלפיםם שהיה בהם קינואה פישתן ציה ואולי גם פרג..

  30. רוני says:

    כמה זמן אפשר לשמור במקרר? או מקפיא?

  31. שרון says:

    מלוחים בטירוף! בלתי רגיל בעליל

  32. פנינה says:

    הי רחלי,
    נראה טעים ביותר! אני רוצה להכין את הקרקרים האלו היום, אבל אין לי לא פשתן ולא ציה. ציה- כתבת שאפשר לוותר. אך מה לשים במקום הפשתן?
    אשמח לשמוע בהקדם ותודה ענקית!

    1. רחלי קרוט says:

      אפשר לוותר לגמרי ואפשר להמיר בכמות זהה של שומשום או פרג שלם

  33. ליבי says:

    וואוו!!! אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות ואני מכינה מלא דברים, אבל הקרקרים האלו זה משהו לא רגיל.. מדהימים מומלץ מומלץ מומלץ . תודה רבה!

    1. רחלי קרוט says:

      ממש ממש שמחה לשמוע! תודה שחזרת לשתף.

  34. מירב says:

    הכנתי אתמול, יצא ממש טוב, כיף ליום שבת!
    לגבי מלח- שמתי כף שטוחה כמו במתכון ויצא בול.
    אם כי השתמשתי בכוס חד”פ של שתיה חמה ולא בכוס מדידה.
    הכמות עדיין יצאה לשתי תבניות בדיוק.
    ורק מה שקצת ביאס, זמן האפייה היה לי מאוד ארוך. פעם הבאה לא אתעצל ואעשה שתי נגלות.
    שבוע טוב, ומלא אפייה מוצלחת, כמו זאת!

  35. עינת says:

    עשיתי את הקרקרים אבל לא היה לי צייה ולא גרעיני חמנית ולשקדים ולא פרג אבל בכל זאת יצא טעים מאוד, רק שפעם הבאה אני יפחית בזרעי פשטן כי לפי דעתי הם דומיננטיים מידי במתכון הזה,
    תודה

  36. קארין ראובן says:

    היי רחל
    שאלה: אם אני רוצה להוסיף קצת גבינת צ’דר לדעתך זה יכול להוסיף לטובה? אם כן מה הכמות והאם זה במקום משהו אחר?

    תודה
    וכבר הכנתי אותם עם כוס קמח ללא גלוטן ויצא סוף הדרך, לא מרגישים בהבדל

  37. מיכל says:

    כמה זמן נשמרים בקופסא אטומה?

  38. טל says:

    היי! הכנתי כמה פעמים ויצא מוש!
    אתמול הכנתי שוב וכבר נשנשתי בלילה והיו קראנצים ומעולים
    היום הבאתי לעבודה בגאון – אבל הם כבר היו ממש לא קראנצ’ים ויבשים…
    איפה טעיתי?

  39. אביגיל says:

    הי נראה מדהים, יש לך אולי גם מתכון לקרקר פריך בסגנון פתית??

  40. רעות says:

    הי רחלי הקרקרים מעולים.רציתי לדעת כמה זמן הם נשמרים בקופסא אטומה ?
    תודה

    1. רחלי קרוט says:

      גם שבועיים הם יכולים להחזיק בקופסה סגורה

      1. פרידה says:

        היי
        גם לי זה קרה, באותו יום הקרקרים קרנצ’ים,
        יום למחרת גלל וכלל לא, למרות שאחסנתי בצנצנת ואקום יבשה.
        מה הסיבה?

  41. מיכל says:

    הי רחלי
    רוצה להכין למשלוחי מנות- אפשר להכין שבוע מראש ולהקפיא?

    1. רחלי קרוט says:

      לא צריך להקפיא, שימו בקופסה סגורה זה נשמר מעולה.

  42. תמר says:

    יעבוד עם קמח כוסמין מלא?

  43. dana says:

    הי, הכנתי ויצא נהדר, יופי של מתכון! תודה

  44. שירה says:

    היי רחלי,
    יוצא מעולה.
    הכל מדוייק! כמו כל המתכונים שלך. א ל י פ ו ת 🙂
    רוצה להכין שוב ונתקעתי בלי קוואקר – יש פתרון?

  45. אילנה קוסטיקה says:

    היי רחלי,
    עשיתי את הקרקרים בעבר לפי הוראות דומות (פחות זמן תנור) והייתי צריכה להמשיך שוב ושוב עד לתוצאה ראויה.
    עשיתי לפי ההוראות הברורות והבהירות שלך ויוצא מצויין. תודה רבה! והאתר? נראה נהדר.

  46. בילי says:

    ראיתי.. נדלקתי.. הכנתי…
    אבל לא באמת האמנתי לך שזה ממכר…
    😊
    בפעם הבאה נא לסמן באדום את ענין הממכר…
    לצנצנת נכנסה רק חצי מהכמות..
    את החצי שני חיסלתי בדרך…

  47. עדי says:

    נראה אששש (כרגיל)
    אפשר להוסיף פרמזן?
    ולגבי פרג- איזה? הנקודות ששמים על לחם?

  48. קתרין says:

    תודה רבה על מתכונים מושלמים.
    ממש התמכרתי לבלוג הזה.
    הכנתי כרגע את הקרקרים וזה גאוני!
    לצערי יצא מממשש מלוח, בפעם הבאה אפחית את הכמות ומניחה שיצא מושלם.

  49. רינה says:

    היי רחלי, רוצה להכין את הקריקרים… נראים אש. האם אפשר משהו אחר במקום שיבולת שועל? (בגלל רגישות)

    1. רחלי קרוט says:

      חצי כוס קמח מכל סוג

  50. מיכל says:

    וואיייי יצא אש!!! אחלה מתכון!!❤
    אבל חריףףף😂

    1. רחלי קרוט says:

      חח הן אכן מעט חריפים, מאוד תלוי בתבלינים שלך ובכמות ששמים (הכי חשוב להשתמש בכפיות מדידה).

  51. רונית says:

    היי
    האם אפשר במקום שיבולת שועל להוסיף גרגרי אמרנט טחונים ובמקום קמח כוסמין קמח טף?

  52. אביטל אלישע says:

    מתכון נהדר! הפך להיות קבוע אצלי בבית. אפילו הילדים מנשנשים בהנאה. תודה רבה! שאלה- האם תדעי לומר כמה קלוריות ב -100 גר’ בערך?

  53. נאוה אמיתי says:

    שלום רחלי
    האם אפשר לשים קווקר רגיל ולא דק?

    1. טלי says:

      אני שמה קוואקר רגיל אבל טוחנת אותו.

  54. shlomit says:

    הכמות הספיקה לי לתבנית אחת. מה לא עשיתי בסדר?

  55. אילנה says:

    מוכנה לפינת התגובה הפעורה?
    אפשר להוסיף במרכיבים לגרעיני החמניה את המילה קלופים? 🤦
    אמרתי למוכר שזה לא יכול להיות שזה עם קליפה, מזל שהוא הבין אותי 😂
    ממני, שלא מבינה בפיצוחים בכלל..

  56. טלי says:

    מתכון מעולה. מכינה אותו שוב ושוב. כל מי שטועם את הקרקרים דורש, ומקבל את המתכון.

  57. גוני says:

    אוף! יצא מהתנור אבל נדבק לנייר אפייה? מה עשיתי לא טוב?
    חוץ מזה יצא ממש טעים אבל הייתי צריכה לזרוק הכל כי אי אפשר להפריד מנייר האפייה

  58. לי says:

    האם אפשר לוותר על השיבולת שועל או לטחון שיבולת שועל עבה?

  59. הילה says:

    ואאאוו קרקרים מעולים!! יצא מוצלח וטעים מאוד! תודה רבה

  60. נני says:

    מעולים אבל מאוד מאוד מלוחים!!!

  61. נועה says:

    עם בטעות התבלבלתי בין הצ’יה לגרעיני פשתן כמה זה נורא?

  62. איריס says:

    טעים מידייייי למה הכנתי🤣🤣🤣

    1. רחלי קרוט says:

      חחחחחח מהממת

  63. שרי says:

    וואוווו ממכרר,😋😋
    לא עומדת בזה..אני אשכרה אוכלת ישירות מהתנור…🙈
    הכפלתי כמויות מלכתחילה..(מכירה טוב מאד ת’נפשות הפועלות…)
    השתמשתי בקמח כוסמין ובמקום צ’יה ופיתשן שמתי קימל וגרעיני דלעת
    יצא פשוט חלומיי
    תודה יקרה❤

  64. גל says:

    נראה מעולה!!! יש אפשרות להקפיא את הקרקרים?

  65. שרי says:

    ושוב אני כאןןן 😝
    והפעם בחרתי להכין את המתכון הממכר הזה למשלוחי מנות,
    מקווה שישאר מה לשלוח…
    לבנתיים לפי התחזית זה 3 חתיכות לפה ואחד לאריזה..
    תודה על מתכון קליל וטעיםם אשש
    💖

  66. עינת says:

    תודה רבה על המתכון!
    שאלה: האם זה קריטי לשטח עם ידיים רטובות ? אפשר עם כף?
    לצערי אני לא מצליחה לשטח לאותו הגובה ואז הצדדים נאפים והאמצע פחות…

  67. אביב ליאב says:

    היי רחלי
    האם אפשר לוותר על הפרג?

  68. משכית says:

    היי:) האם ניתן להשרות את הציה קודם כדי שתספח נוזלים ואז להכין? הבנתי שככה היא יותר בריאה…
    תודה רבה!

  69. ענת says:

    שלום
    הקרקרים המעולים לא שורדים יותר מיומיים. מכינה פעמיים בשבוע. שאלה לגבי ערכים תזונתיים. הילדים שלי מקפידים על מזון בריאותי. המרכיבים מעולים בריאותית אך האם ניתן לומר שהערך הקלורי שלהם לא גבוה? מכינה מקמח כוסמין.
    תודה על המתכונים המעולים והמפורטים.

  70. SharonTalya says:

    WOW WOW WOW it is addictive, thank you so much 😍🥰🥰

  71. שומלי יפת says:

    אני מוסיף זעתר

  72. מיכל says:

    הי, ילד אלרגי, במה אפשר להמיר את השומשום? גרעיני דלעת?

  73. דגנית says:

    היי
    צריך לטחון את הפשתן ? או שאפשר להשתמש כמו שהוא ?

  74. מור says:

    אפשר להכניס לתנור את שתי התבניות ביחד?

  75. נירית says:

    מה אפשר להחליף במקום הקמח לקרקר ללא גלוטן?

    1. רחלי קרוט says:

      עדיף להכין מתכון אחר המתכון הזה לא מותאם לזה.
      יש בבלוג הרבה מתכונים לקרקרים ללא קמח.

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend