קאפקייקס שוקולד מהחלומות שהולכים איתי לכל מקום

Posted on
קאפקייקס שוקולד

אומרים שהדרך לליבו של אדם עוברת דרך הבטן, אז כמעט לכל פגישה שאני מגיעה אליה אני מביאה משהו מתוק. זה גם שובר את הריחוק וגם מייצר חיוכים.

בגלל שחסרת זמן אנוכי ומרובת פגישות הבנתי שאני חייבת למצוא משהו אחד שאפשר להכין ב-5 דקות ולא יגרור אחריו כיור מלא בכלים. כי אם יש משהו שמתיש אותי זה לחזור הביתה אחרי יום בחוץ ולגלות כיור עם קערות ומטרפות.

המתכון הזה הוא המתכון הכי שימוש שלי. וכשאני אומרת שימושי אני מתכוונת שאני מכינה אותו לפחות 3 פעמים בשבוע. כן, עד כדי כך. ואגב, תמיד בשעה שש בבוקר (ב-06:05 אני כבר שמה בתנור וממשיכה בעיסוקיי).

לא רק שהוא קל בטירוף, ולא מייצר כלים, הוא גם אחד הטעימים והשוקולדיים ומתאים למבוגרים, לילדים, למי שמחפש קינוח פרווה בלי להתפשר ולמי שרוצה לקצור מחמאות.

אבל, ויש כאן אבל גדול, הוא מצריך מעקב אחרי כמה דברים חשובים. שהם חשובים לא רק לכאן אבל זאת ההזדמנות שלי להסביר לכם אותם.

הלוואי שתקשיבו לי ותעקבו אחרי הטיפים האלה.

  1. קקאו איכותי! בעקבות שיח ארוך באינסטגרם שלי אני רוצה להסביר ולהבהיר. קקאו איכותי הוא הדבר הכי חשוב כאן. אתם רוצים טעם של שוקולד ולא של שוקו דלוח ובהיר. אז מה קונים? 3 חברות שאני אוהבת במיוחד הן barry, Callebaut ו-valrhona כשהאחרונה היא האיכותית ביותר אבל גם היקרה ביותר. בארי וקליבו עולים באזור 50 שקלים לקילו, מה שאומר 5 שקלים ל-100 גרם, ולעומת זאת ולרונה עולה 150 שקלים לקילו מה שאומר 15 שקלים ל-100 גרם. רק כדי להבין, בסופר קקאו רגיל עולה בסביבות 5 שקלים למאה גרם, אז אתם מבינים שזה אותו מחיר באיכות גבוהה הרבה יותר כן?עכשיו ככה – יכול להיות שיש גם קקאו ישראלי מעולה, מודה שטרם יצא לי לפגוש כזה, מצד שני, לא ניסיתי את כולם. אז איפה קונים ומה הקאץ’? נתחיל מהקאץ’ – הקקאו האיכותי נמכר לרוב בחנויות אפייה והן מוכרות אותו בקילו ולא פחות מזה. אפשר כמובן למצוא גם בחנויות אפייה בכמות קטנה אבל אז זה סתם מייקר. מצד שני, כמעט לכל עוגת שוקולד תצטרכו בערך 100 גרם קקאו אז היי, 10 עוגות וזה נגמר! וגם אפשר לקנות ביחד עם מישהו. איפה קונים – אני קונה אצל יוסף מלמד או ‘הכל לקונדיטור’ שניהם נמצאים בשוק לווינסקי בתל אביב, גולשים כתבו לי שגם אצל מזרחי בשוק בירושלים יש. עוד אופציה היא מר קייק בנתניה ואני בטוחה שבעוד הרבה מקומות אחרים.
  2. מומלץ להשתמש במנז’טים מנייר שבחיים הקאפקייק לא נדבק אליהם והם משתחררים בקלות (יש בפנים שכבת ווקס כזאת שמונעת הדבקות). אני קונה את שלי באלי אקספרס ועולה 15 שקלים ל-50 מנז’טים בשלל צבעים. הנה לינק לרכישה: http://s.click.aliexpress.com/e/3NNVR7A
  3. תאפו עד שהקאפקייקס יציבים ולא יותר מזה. מתי יודעים שזה מוכן? מתחילים לבדוק אחרי שנוצרת כיפה למעלה. בשלב הזה נוגעים ממש מעט עם האצבע, אם נראה לכם שזה יציב מחדירים קיסם למרכז הקאפקייקס ובודקים. אם יש בלילה על הקיסם זה עוד לא מוכן, אם יש פירורים לחים זה מוכן. ובבקשה לא יותר מזה.
  4. תשתמשו במשקל – זה הכלי שחוסך הכי הרבה כלים בכיור. אם תשתמשו בו תצטרכו לשטוף רק קערה ומטרפה בסיום ההכנה. זה אפילו לא קשור לדיוק, רק לחסכון בזמן וכלים.

קאפקייקס שוקולד הכי טעימים שיש

מצרכים ל-16 קאפקייקס:
2 ביצים L
2/3 כוס (130 מ”ל) שמן רגיל מכל סוג שיש לכם בבית
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה 38% או 32% או קרם קוקוס
3/4 כוס (150 גרם) סוכר לבן
5 כפות גדושות (50 גרם) קקאו איכותי
1 כוס (140 גרם) קמח לבן
1 כפית (1/2 שקית) אבקת אפייה

לגנאש שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר או חלב, שבור לקוביות
1/2 מיכל (125 גרם) שמנת מתוקה 38% או 32% או קרם קוקוס

אופן הכנה:
– בקערה גדולה שמים ביצים, שמן, קרם קוקוס וסוכר וטורפים היטב.
– מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה וטורפים עד שהקקאו והקמח נטמעים.
– מעבירים למנז’טים עד ל-3/4 גובה ואופים ב-170 מעלות (לא יותר!) במשך 30 דקות בערך. אבל תתחילו לבדוק אחרי 25. כתבתי למעלה איך יודעים שזה מוכן.
– לגנאש: מחממים שמנת על לסף רתיחה, שופכים על השוקולד ומערבבים היטב.
– מצפים את הקאפקייקס, מקשטים בסוכריות ושומרים בחוץ, בקופסה סגורה, עד שזוללים.

קאפקייקס שוקולד
קאפקייקס שוקולד הכי רכים ושוקולדיים ואפשר לקשט בכל דבר שרוצים. משברי מקופלת ועד שברי מרנג או מיני מרשמלו

הערות ושדרוגים
– אפשר להוסיף לגאנש שוקולד, אחרי הערבוב, 2 כפות ממרח שוקולד כמו נוטלה או השחר.
– מושחתים? שימו מעל הקאפקייקס, לפני האפייה, קוביית שוקולד לבן.
– רוצים עוגת שוקולד גדולה לגן של הילדים? פשוט הכפילו כמות ותצא לכם עוגה גדולה בגודל 26.
– את הכמות שיש כאן אפשר גם לאפות בתבנית אינגליש קייק.
– כן, אפשר להמיר 1/2 מכמות הקמח בקמח כוסמין.
– אופציות לקישוט: שברי מקופלת, שברי מרנג, פניני שוקולד, חצי תות, שערות חלבה, סוכריות צבעוניות ועוד ועוד.

130 תגובות

  1. אודליה says:

    ואי נראה מושלם!!!!! חייבת לנסות!!!!
    איך ממירים לפרווה?

    1. אודליה says:

      יעבוד עם קצפת צמחית?

      1. אבישג says:

        הכנתי עם קצפת צמחית ויצא מושלם…

        1. רחלי קרוט says:

          ממש ממש שמחה לשמוע!

          1. בתעמי says:

            היי, יש הבדל במעלות או בזמן אם מכפילים כמויות לעוגה לגן?

        2. מריאל says:

          הכנתי עם תפוח עץ במקום ביצה ועם הקרם קוקוס.. יצא מעולה .. מעולה…. מעולה .. למי שאלרגי.. או טבעוני.

          1. רחלי קרוט says:

            איזה מהממת שאת. ויופי של תחליפים <3

          2. שירה says:

            אפשר הסבר על תפוח עץ במקום ביצה?
            כמה תפוח עץ? אני מניחה שמרוסק. האם גם מבושל? איך זה עובד במקום ביצה?

          3. אירית says:

            האם שמת 2 רסק תפוחים (במקום כל ביצה) או רק רסק תפוחים אחד?

          4. אור says:

            אשמח לדעת כמות של רסק תפוחים במקום הביצים… תודה

          5. אולה says:

            אמרו שלא מתוק וסרקו 😒

          6. עדי says:

            היי מריאל, הכוונה למחית תפוח עץ?

      2. ‫אלינור says:

        וואו הכנתי עם הקרם קוקוס פשוט נדיר.תודה רבה על המתכון

    2. אביטל says:

      איך אפשר להפוך אותם ללא גלוטן? באיזה קמח מומלץ להמיר?

      1. פרחיה says:

        כמה קר קוקוס?

      2. לילך says:

        אשמח גם לדעת

    3. אסנת says:

      אפשר לאפות ישירות במנ’גטים בלי תבנית בכלל?

    4. 04/04/1983 says:

      וואיי זה נישמה מושלםם

      1. נטלי says:

        הלכתי וקניתי קקאו מושקע. יש עדיפות לשמור אותו במקפיא או משהו כזה שישמור על הטריות?

    5. נועה says:

      המתכונים שלך מככבים אצלנו, מתכון מוצלח מאוד.
      תודה רבה

  2. עדן says:

    היי רחלי
    לא הבנתי מה זה מנז׳טים מפלסטיק, הלינק לוקח למנזטים מנייר

    1. אתי says:

      נכון. וגם רציתי לשאול אם מנג׳טים מפלסטיק בטוחים בתנור, והאם הם חד פעמיים???

    2. אביטל says:

      מצטרפת לשאלה

    3. מירב says:

      רשום מנגטים מנייר

    4. איילה says:

      היא כתבה למעלה שצריך מנזטים מנייר לא מפלסטיק

  3. אופה says:

    מאיפה את קונה את הקרם קוקוס שלך,ועל איזה ממליצה?
    ומה ההבדל בטעם בינו לבין השמנת

    1. פרחיה says:

      בכל סופר

  4. ליטל says:

    שונאצ ששואלים שאלות על המרות אבל ההגיע תורי..:/ אפשר שמנת להישול 15%?

    1. רותי says:

      הי רחלי,
      את מערבבת בקערה או שמה במיקסר?( שאלה של מתחילים)…

    2. ‫הדר says:

      היי אני הייתי באותה דילמה ועשיתי עם 15% ולא יצא כזה מוצלח…

  5. ליטל says:

    שונאצ ששואלים שאלות על המרות אבל ההגיע תורי..:/ אפשר שמנת להישול 15%? ומה לגבי ביצים מידה m

    1. עדן says:

      היי יצא מושלם!! תודה על המתכון

  6. מיטל says:

    לא הבנתי מה הכמות של הקרם קוקוס

  7. יונה יונה says:

    פשוט וקל תודה על השיתוף.אפשר לדעת מאיפה את קונה את הסוכריות קישוט הצבעוניות המעצמות שבתמונה

    1. חן says:

      היי רחלי,
      האם הקאפקייקס האלו מתאימים במידה ואני רוצה לעשות קישוט של זילוף קצפת מעל?

    2. מיטל says:

      דקולישס

  8. עינת says:

    כתבה מנג’סטים מנייר… לא פלסטיק

    1. לילי says:

      וואו וואו וואו באמת מתכון מדהיםםם יצא מושלם וכולם חיסלו הכל תוך יום

  9. ריקי says:

    אם בענייני המלצות עסקינן, איפה ניתן לרכוש ספרינקלס מושלמים כמו בתמונה?? מחפשת בנרות…

    1. בונה says:

      יצא מעולה תודה על מתכון טעים וקל

    2. ענת says:

      אני מצאתי בבראשית בראשון לציון (חנות מתמחה)

  10. דניאל says:

    רחלי וקרה
    מה הכמות שיוצאת ?

  11. עדן says:

    הכנתי אותם והם פשוט יצאו מעולים!! אווריריים ופשוט טעימים!

    1. רחלי קרוט says:

      ממש שמחה לשמוע! תודה שחזרת לספר <3

      1. פרחיה says:

        כמהקרם קוקוס לשים?

  12. הגר says:

    מהי הדרך הכי נוחה להעביר את הבלילה למנג’ט מבלי שישפך?

    1. עדן says:

      אני השתמשתי עם כף היה הכי נוח אפשר גם כפית

  13. אוסנת says:

    רחלי אלופה
    טוב טוב טוב שלא שמעתי בקולך…..ועל ההתחלה הכפלתי כמויות 🙂
    יופי של מרקם וטעם נהדר

    1. רחלי קרוט says:

      חחחחחחח מהממת שאת. שמחה לשמוע!

  14. עירית says:

    האם אפשר במקום קקאו שוקולד מריר ולהמיס אותו?

  15. סימה says:

    הי חתימה טובה. הכנתי פעם שניה הם מעולים וטעימים..צריכה לנסות בשמנת צמחית לקוות לאותה תוצאה. המון תודה. הנערה המתבגרת שלי אמא תכיני הרבההה החברות השתגעו על זה…שנה טובה

  16. אורית says:

    שמעתי שהמתכון הזה פשוט מושלם ואני חייבת לאפות את הנ”ל.
    אני רוצה להכין עוגת שוקולד גדולה לגן במקום קאפקייקס.
    איך את ממליצה להמיר את המתכון?

  17. אבישג says:

    רחלי המתכון הזה פשוט מושלם!!!
    הכנתי אין ספור מתכונים של עוגות שוקולד ומאפינסים למינהם אך זהו המתכון המוצלח ביותר שניסיתי אי פעם…יצאו פשוט שלמות ביומיים האחרונים הכנתי אותו כבר ארבע פעמים…תודה לך על שמצאתי בזכותך סוף סוף את המתכון המושלם!

    1. רחלי קרוט says:

      איך שאת משמחת <3

  18. דנה says:

    רחלי מהממת שכמותך! הכנתי את המתכון עם הבן שלי ובמקום קקאו שמנו מיץ מחצי תפוז וקצת קליפת תפוז .. בעלי שכיביכול לא אוהב תפוזים עף על זה וחיסל כמעט את כל העוגה תוך שעה!

  19. אירית says:

    האם אפשר לאפות כעוגה ולא מאפינס? אם כן לאיזו תבנית מתאים?

  20. הילה says:

    אם אין לי קקאו בבית – האם אפשר להמיר בשוקולית או שוקולד חפיסת שוקולד מריר מומס?

  21. שקד says:

    היי! הכנתי את הקאפקייקס ויצא מושלם. האם המתכון מתאים לעוגה שלמה (פי שתיים בכמות), כך שיהיה ניתן לחצות אותה ולמלא בקצפת? עוגת יומולדת אז אני רוצה להשקיע…
    אני שואלת בהקשר מרקם העוגה והיכולת לחצות….

  22. עדי says:

    רחלי היקרה, האם מתאים מעל הקאפקייקס לזלף קצפת עם פודינג? ואם כן, האם אפשרי מעל הציפוי שוקולד או להוריד אותו והקצפת תהיה במקום?

  23. חנה שקד says:

    היי, אפשר להשתמש בחלב רגיל במקום שמנת מתוקה?

    1. רחלי קרוט says:

      יס

  24. כרמית says:

    קאפקייקס מעולים…תודה על המתכון רחלי

  25. תמר says:

    יצאה לי בלילה קצת סמיכה..זא לא דלילה…
    זה תקין?! ממש רק בכפית אפשר להעביר לתבניות הקטנות.
    תודה

  26. אפרת says:

    הקאפקייקס הכי מוצלחים שטעמתי. גורפים המון מחמאות
    תודה רבה על ההסברים הרבים.

  27. אוסנת says:

    הכנתי אותם כבר המון והם מנצחים… תודה וכל הכבוד
    שאלה: האם לדעתך הבלילה מתאימה גם לתבנית קאפקייק ענקית גדולה, כלומר האם מתאים להשתמש בזה לעוגה גבוהה או שרק למנות קטנות

  28. נופר says:

    היי! יש אפשרות לשלב נוטלה במתכון? חשבתי לעשות חור עם כפית פריזיאן למלא בנוטלה ואז בציפוי גנאש וסוכריות..יכול לעבוד?
    או משהו אחר שייצור ביס עסיסי עם שוקולד נוזל מבפנים?

  29. מיכל says:

    מווושלם ברמות מטורפות….
    הכל במידות הנכונות והטובות בדיוק מושלם…
    אין עליך

  30. ליהי says:

    הכנתי יחד עם הבן שלי (בן שנתיים וחצי – אחלה תעסוקה) ויצא שלמות!
    עם קרם קוקוס במקום שמנת. יצא וואו!
    תכננו לקחת לארוחת חג, בסוף אני בעלי והקטנצ’יק חיסלנו הכל באותו אחה”צ… 😐

  31. שרית פרימן says:

    כמה ימים היא יכולה להישמר מחוץ למקרר

  32. שי-לי says:

    יצא ממש טעים! ואחרי שזה היה במקרר השוקולד התקשרה יותר והיה בכלל מעולה. תודה!

  33. שירה says:

    יצא מעולה!
    למרות שזה פעם ראשונה שאני מכינה את המתכון הזה,
    החלטתי לסמוך עליך ולהכין כמות פי 8 לאירוע.
    ממש תודה!!!

  34. רונית says:

    לאור התגובות וההבטחות חייבת לנסות. שאלה רק לגבי הקרם קוקוס – הכמות היא 250 מ”ל כמו השמנת? או מיכל שלם שמיכל בדר”כ 400 מ”ל?

  35. לימור says:

    רחלי המקסימה !
    הכנתי לשבת,יצא מושלם ! למרות שלא השתמשתי בקקאו איכותי ….. 🙂
    אין עלייך, תודה !

    1. רחלי קרוט says:

      ממש כיף לשמוע <3

  36. ענבל says:

    היי, האם אפשר להקפיא את הקאפקייקס? אם כן האם עם הציפוי או בלי הציפוי? תודה!

  37. חן סקורוחוד says:

    הי,האם הקפקייקס יוצאים מספיק יציבים ואפשרי לזלף עליהם קישוטים מקרם חמאה?

  38. אורנה says:

    אפיתי הבוקר ויצא מעולה, חיפשתי מתכון עם מה שיש בבית. מתכון מהיר לקאפקיק.לשולח עם הילדה לבית הספר. המרתי על המתכון הזה וזכינו בטעם מתוק במרקם נפלא, מאמצת.

  39. אנגל says:

    היי רחלי , הכנתע את הקאפקייק מתכוונת להגין קצפת לזלף מעל ואז עיגולים עם תמונה מבצק סוכר . האם כדאי בנוסף להוסיף גם את הגנאש מתחת לקצפת או שאפשר לוותר ? תודה האתר שלך מקסים

    1. רחלי קרוט says:

      אני מעדיפה שכן בגלל תוספת הטעם השוקולדית אבל לא קריטי

  40. מרים says:

    האם השמנת מתוקה/קרם קוקוס קריטי לעוגה, או שאפשר חלב?

    1. רחלי קרוט says:

      אפשר חלב

      1. יפעת says:

        היי רחלי, לא מופיע בשום תגובה מהי הכמות שצריך לשים עם קרם קוקוס, האם 250 מ”ל?
        תודה על המתכון

  41. יוכי says:

    מהמם!!
    מה הכמות שיוצאת??

    1. Mac says:

      היי.. המתכון נראה מעולה!
      מעוניינת להכין ללא גלוטן.. איזה קמח נטול גלוטן מומלץ להשתמש ומה הכמויות?

      תודה(:

      1. לילך says:

        אשמח לדעת

    2. קרן says:

      יש לי רק ביצים מדיום. אז כמה אני צריכה? 3?

  42. שלי says:

    היי, תודה רבה על המתכון המעולה!!
    לקראת פסח.. את חושבת שניתן להחליף את הקמח בקמח תופח לפסח ויצא טוב?

  43. דינה says:

    הי רחלי,
    נתתי לבני בן 8.5 להכין, יצא מושלם! הוא הכין בתבנית אינגלייש קייק וערבב בגנאש חצי שוקולד מריר וחצי חלב.
    טעים יותר מהעוגות שאני מכינה בד”כ😜
    בהחלט ייכנס למתכון הקבוע שלנו!
    רק שאלה… 2/3 כוס שמן לתבנית אינגלייש קייק, זה היה מורגש מדי… האם אפשר להוריד? או להחליף חלק מהשמן במשהו אחר?
    האם אפשר להמיר חלק בחמאה? אשמח להצעות

  44. רעות says:

    אתמול הכנתי אחד על אחד את מתכון ויצא לי דחוס מה הבעיה של זה?

  45. רשא says:

    שלום לך רחלי ותודה על מתכון מושלם
    רציתי לשאול אם אפשר להמיר את אותו מתכון לעוגה ללא קקאו, כלומר שתצא עוגת וניל, פשוט לא להוסיף קקאו? או שצריך גם להוסיף כמה כפות קמח?

  46. נועה פדר says:

    היי נראה מדהים:) ש
    שאלה קצת מוזרה-
    תגידי אפשר להכין את הבלילה מראש ולהשאיר אותה במקרר לכמה שעות ואז להכניס אותם לתנור?

  47. שירה says:

    היי:) חייב קצפת למתכון הזה?

  48. נעמה says:

    כתבת 250 מל שמנת או קרם קוקוס.
    האם 250 מל מכוון גם לגבי הקרם קוקוס ,כי לרוב זה מגיע בפחיות של 400 מל.אז כמה לשים?

    1. רגינה says:

      עשיתי עם שמנת מתוקה.
      יצאה מאוד טעים ויפה.
      תודה רבה!

  49. mor says:

    היי רחלי, כל כך הרבה סגרים, ימים שלמים בבית, הילדים משוועים למתוק..
    כמות הפעמים שהכנו קאפקייקס שלא צלחו והלכו לפח הן בלתי נספרות.. והנה הגיע מתכון, פשוט, שוקולדי והכי הכי טעים שיש. עם אפס הזדמנויות לטעות או לפספס. עפנו, ממש טעים, לילדים ציפינו בסוכריות מעל הגנאש ולנו עם קוקוס קלוי ומלח גס. יצא מושלם מושלם מאמצת בחום! תודה

  50. Chaya says:

    היי,
    עשיתי בגרסת הפרווה (ריצ’ במקום שמנת מתוקה)
    יצא פשוט מושלם 🙂
    המון תודה!

  51. סיון says:

    איך ממירים (אם אפשר) לוניל? 😉

    1. עפרי says:

      חייבים קקאו או שאפשר גם בלי ?

  52. ספיר says:

    היי רחלי !
    אם אני רוצה לשים מעל הקאפקייקס קצפת (מכינה ליום הולדת בגן), עדיין את ממליצה לשים את הגנאש שוקולד?

    1. עדן says:

      היי
      האם אפשר להשתמש עם שוקולית במקום קקאו?

  53. צליל says:

    היי מה הסיכוי שאפשר להמיר השמנת המתוקה בחלב?

  54. גאולה says:

    הי רחלי, בדרסה של עוגת הילדים, כמה זמן ובריזו טמפרטורה לאפות? תודה

  55. אנה says:

    בכמה ביצי m אפשר להחליף במקום L?

  56. אושרת says:

    איפה מוצאים קרם קוקוס 32%? לא מצאתי יותר מ 21%

    1. רחלי קרוט says:

      למה את צריכה 32?

  57. אוריה says:

    המאפינס שוקולד הכי טובים שהכנתי!! ואחרי הרבה ניסיונות… השתמשתי בחלב במקום שמנת והכפלתי כמויות לגן של הילד. כמעט חיסלנו הכל לבד

  58. טרן says:

    הי, נראה מעולה. אני צריכה 20 קאפקייקס. איך לשנות מתכון בהתאם?

  59. אנה גרוס says:

    היי,
    האם אפשר להמיר את הסוכר הרגיל לסוכר סוויטלה? (תחליף סוכר)
    תודה:)

  60. גל says:

    היי רחלי…
    בעניין גודל הביצים, האם אפשר XL, אם כן אז גם לשים 2?
    תודה.

  61. רגינה says:

    חייבת לומר שזה המתכון הכי טוב של קאפקייקס שקיים!אני משתמש רק בו!
    יוצאים כל כך רכים וטעימים פשוט וואו!!!!
    אני ממיסה שוקולד בלונדי שקדים ושמה מעל שילוב מנצח😍
    תודה לך!

  62. דבי says:

    היי רחלי, התפעמתי מהגילוי שלך לגבי הקקאו האיכותי. רצתי כמובן לקנות והכנתי היום, לקראת יום הולדתה של בתי (11). הם יצאו יפים ורכים אך לטעמה מרים מדי. יש דרך להפוך אותם אחרי האפייה למתוקים יותר? מילוי בקרם מתוק במיוחד(חשבתי על קצפת אוראו) או טריק אחר או שאכין מחדש עם פחות קקאו/יותר סוכר? מייחלת לתשובתך. תודה

  63. Elina says:

    היי, פעם קודמת הכנתי את המתכון והיה מושללללם (למסיבת גן כי היה ילד אלרגי לחלב).
    הפעם אין לי זמן באותו היום להכין.
    כמה ימים מראש אפשר להכין? ללא הציפוי
    וכיצד לאחסן?
    האם פוגע בטעם?

    תודה!

  64. סתיו says:

    הי רחלי
    האם אפשר להכין את אותו המתכון רק עם מצרכים שהם ללא גלוטן? זה יעבוד באותה המידה?
    תודה

  65. גליה says:

    יצא מושלם, מתכון נוח וכייפי

  66. עדן טורגמן says:

    המתכום יצא לי לא טוב..
    האם צריך לשים את כל הקרם קוקוס 420 מל יש בשימורים?

  67. סיון ברק says:

    מתכון מושלם ה קפקייק הכי טובים שהכנתי ! תודה רבה ממש טרפו הכי טעים שיש..
    האם ניתן להכין גם כעוגה?

    1. רחלי קרוט says:

      איזה כיף לשמוע! ובהחלט אפשר ♥

  68. עפרי says:

    חייבים קקאו או שאפשר גם בלי ?

  69. קוקוס says:

    250 מ”ל קרם קוקוס או פחית שלמה (400 מ”ל)?
    תודה

  70. לירון says:

    היי
    נשמע מהמם
    שאלה- יעבוד במולטי קייק?
    מבינה שזה יקצר את זמן האפייה
    ואם אני מזלפת קצפת עדיף לוותר על הגנאש?
    המון תודה

  71. בר says:

    מתכון קל וטעים אבל חייב לעדכן זמני אפייה שונים בין קאפקייקס לאינגליש או תבנית גדולה. זה בטוח לא 30 דקות.

  72. רחל says:

    היי, רציתי לדעת אם אפשר להפחית בכמות הסוכר? זה ישפיע איכשהו על האפייה/על המרקם?

  73. מזל says:

    הי ידוע לך כמה קלוריות בערך לקאפקייק אחד?

  74. גימלית says:

    עשיתי שתי מנות – אחת עם קמח רגיל ושמנת רגילה, ואחת עם תחליף קמח ללא גלוטן ושמנת צמחית. יצא סוף הדרך – ללא הבדל בטעם, אותו המראה, רק קישטתי בצבעים שונים. מעולה!

  75. דינה says:

    עשיתי עם קצפת צמחית, הכפלתי כמויות יצא פשוט מושלםםם!!
    פשוט כיף לעשות מתכונים מהבלוג הזה, הכל יוצא מעולה ביותר!!
    תודה על מתכונים אמינים, ברורים וטעימים!!

  76. ג’סי says:

    היי. האם אפשר להחליף שמנת מתוקה בחלב ואם כן מה כמות החלב?

  77. אירית says:

    הקאפקייקס יצאו מושלמים🩷

  78. רויטל says:

    מתכון מושלם !! הכי טעים שהכנתי

  79. סיון ברק says:

    היי רחלי האם ניתן להמיר את השמן בחמאה?

  80. כרמל says:

    מה השלב הכי טוב לפזר את הסוכריות?

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend