הכי פשוט – הכי טעים או: מה קורה כששקשוקה תרד פוגשת טוסט שפוגש גבינה נמסה וביצה קשה.
אז תקשיבו, זה נשמע הכי קל בעולם, וזה באמת הכי קל, אבל התוצאה? יו מה זה הביס המושלם הזה. קראסט מדהים מבחוץ, מוקרם מבפנים ובאמצע גבינה שנמסה מהחום של הטוסטר ומחברת הכל יחד.
אתם יכולים להגיש את הטוסט לצד סלט בארוחת בוקר כשיש כמה דקות פנויות, בארוחת ערב ביחד עם כל המשפחה או בבראנץ’ מפנק.
עזבו הכל רוצו להכין. ואל תשכחו לספר לי איך יצא.
- הכנתם? אני אשמח לראות ולשתף אצלי בסטורי. אל תשכחו לתייג אותי כדי שאוכל לראות איך יצא לכם.
- אגב, לקבוצת הפייסבוק הכי שווה ביקום כבר הצטרפתם? באמת שמדובר בקהילה הכי מדהימה ומפרגנת שיש.
טוסט שקשוקה תרד
מצרכים:
1 בייגל או לחמנייה מכל סוג שאוהבים
6 שיני שום, קלופות
1 סלסלה עלי תרד (ללא הגבעול העבה)
1 מיכל שמנת 38% או 15%
1/4 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
3 פרוסות גבינת עמק 28%
2 ביצים קשות
אופן הכנה:
– פורסים את השום לפרוסות די עבות ואת התרד קוצצים גס.
– במחבת רחבה מטגנים את השום בשמן זית במשך 2 דקות. מוסיפים את התרד וממשיכים לטגן עוד 4 דקות.
– מוסיפים שמנת, מלח ופלפל ומבשלים ביחד במשך 10 דקות או עד שרוב הנוזלים מתאדים ונשאר תרד רך רך ומוקרם.
– חוצים את הבייגלה/לחמנייה ופורסים את הביצים.
– מניחים פרוסות גבינת עמק על הבייגל הפתוח, מניחים מעל את התרד המוקרם ומעליו פרוסות ביצה. ממליחים ומפלפלים.
– סוגרים, מכניסים לטוסטר פסים וממתינים לבעבוע הגבינה.
הערות ושדרוגים
– במקום תרד אפשר לשים סלסלת פטריות טריות פרוסות.
– רוצים לשדרג? מורחים מתחת לגבינת עמק גבינת שמנת טבעית או שמנת שום שמיר.
– רוצים לשדרג2? אפשר להכין כמות כפולה של התרד המוקרם ובהגשה להניח מעל הטוסט מהתרד. יוצא חלום.
– פרסום בשיתוף עמק.
קודם כל נראה ונשמע מושלם כמו כל המתכונים שלך .. אפשר להחליף את עלי התרד בעלי מנגולד? פשוט לא מוצאת תרד בכשרות מהדרין
תוכלי להמליץ על רוטב בצד?
סלסת עגבניות?
סוג של מטבוחה קלילה
גם רוטב שום יכול ללכת מעולה
שמנת חמוצה או שמנת מתוקה לבישול?
נשמע ונראה שמדובר בשמנת מתוקה
ראיתי שציינה או את השמנת המתוקה להקצפה (38% שומן) או לבישול (15%)
בהצלחה
נשמע טעים. אבל הכמויות הרשומות הן לבייגל אחד?