כל כך קלות להכנה (רק מקציפים הכל יחד ומעבירים למקפיא) וכל כך טעימות. ואפילו לא צריך חלב מרוכז כדי לקבל מרקם שמנתי עשיר. שימו לב שאחרי שלב ההקצפה אפשר להגיש את הקרם כמוס קפה מדהים ולא חייבים להעביר למקפיא ולייצר מהמוס גלידוניות.
וזאת גם הזדמנות להכיר לכם את המוצר החדש של סוויטאנגו – אבקה להכנת אייס קפה מדהים! בלי שומנים, בלי סוכר ורק עם 9 קלוריות. ואתם לא מבינים איזה משקה מרענן מתקבל.
- רוצים לקרוא עוד קצת על המוצרים של סוויטאנגו? שמה לכם פה לינק לאתר שלהם שם גם תוכלו לרכוש את כל המוצרים ללא סוכר
גלידוניות קפה בציפוי שוקולד
מצרכים ל-20 גלידוניות:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת להקצפה 38%
2 כפות אייס קפה סוויטאנגו
3 כפות אבקת סוכר סוויטאנגו
120 גרם שוקולד צ’יפס סוויטאנגו
1/2 כוס קורנפלקס צהוב או שקדים קצוצים – לא חובה
אופן הכנה:
– בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים יחד שמנת, אייס קפה ואבקת סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה.
– מעבירים לתבנית שקעים מסיליקון בכל גודל שאוהבים ומעבירים למקפיא עד להתייצבות.
– ממיסים את השוקולד במיקרו, מוסיפים לו את הקורנפלקס ומערבבים.
– כשהגלידוניות קפואות לגמרי מצפים אותן בשוקולד המומס ושומרים במקפיא.
הערות ושדרוגים
– במקום קורנפלקס אפשר לשים שקדים או פקאנים קצוצים, פולי קקאו, שברי וופל (פייטה פיוטין), קוקוס קלוי ועוד כיד הדמיון שלכם.
– במקום אייס קפה אפשר לשים אבקה להכנת שוקו.
– המתכון בשיתוף סוויטאנגו.
הי כמה קלוריות יחידה
היי את מודעת למחיר של המוצרים שאת מפרסמת?
מחירים שערוריה!!!
תודה על המתכונים
היי
מניסיון המוצרים שווים כל שקל
וללא טעם לוואי בכלל
יום טוב
מזל
אני השתמשתי בתחליפים רגילים שיש בכל בית ויצא מהמם (נס קפה, סוכר)
הי
כמובן שאשתמש בממתיק סוויטאנגו
אבל תוהה לגבי השימוש בסוויטנאנגו אייס קפה
מעדיפה לשלב אספרסו. איכותי ופשוט אמתיק אותו בעוד סוויט אנד גו או / מונק פרוט
ובכלל מתכוונת גם לטבען את המתכון. אשתמש בקרם קוקוס במקום שמנת.
תודה על המתכון
הי, אך מה לגבי האייס קפה מה יכול להחליף אותו?
לאן מוסיפים את הקורנפלקס?
לשוקולד המומס
איך מתקבל מרקם הקצפת אחרי הקפאה ?
בדכ כשמקפיאים קצפת רגילה נוצרים גבישי קרח ומרקם לא מוצלח , שונה מגלידה.
יצא טעים אבל לא הצלחתי לצפות את הגלידניות עם השוקולד. השוקולד היה סמיך מדי (ניסיתי להוסיף שמן וזה לא עזר) והגלידניות מהר מאוד מפשירות.
בסוף שמתי שוקולד רק מלמעלה כדי לא להרוס את הכל.
מישהו יכול לשתף אם הצליח לצפות בשוקולד ולהוציא שלם :-)? ואם כן איך?