יש לכם שוקולד בבית? ומה לגבי עוגיות לוטוס פריכות? אז קבלו את השידוך האולטימטיבי בינהם שהופך תוך דקה וחצי לקוביות טראפלס אדירות שאפשר להכין גם בגרסה טבעונית/פרווה.
ממליצה לכם להכפיל כמויות ולשמור קופסה עם קוביות כאלה לכל רגע שאתם זקוקים למשהו שימתיק קצת את היום.
ואגב קורונה, את הטרפאלס האלה ממש כיף להכין עם ילדים. תנו להם לערבב את השוקולד (וגם קצת לטעום), לשבור את עוגיות הלוטוס וגם לעטר למעלה בעוגיות או בכל קישוט אחר שאתם אוהבים כמו שומשום או קוקוס קלוי ואפילו סוכריות צבעוניות יעשו פה את העבודה וישמחו.
- הכנתם? אל תשכחו לשתף בתמונות בקבוצת הפייסבוק שלנו וגם באינסטגרם.
קוביות טראפלס שוקולד ולוטוס מ-3 מצרכים
מצרכים (לתבנית אינגליש קייק):
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
125 מ”ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה או קרם קוקוס
10 עוגיות לוטוס + 2 נוספות לעיטור
אופן הכנה:
– קוצצים את השוקולד גס ושופכים מעל את השמנת. מעבירים למיקרו לדקה ומערבבים היטב עד שנוצר רוטב שוקולד חלב ומבריק. אם צריך מכניסים שוב למיקרו ל-30 שניות. מניחים בצד ל-10 דקות כדי שהשוקולד לא יהיה חם מדי.
– שוברים עוגיות לוטוס לחתיכות בגודל 2 ס”מ בערך ומוסיפים לשוקולד. מערבבים היטב.
– מניחים פס נייר אפייה בתחתית תבנית אינגליש קייק ומעבירים את השוקולד עם הלוטוס. מיישרים.
– שוברים 2-3 עוגיות לוטוס נוספות ומפזרים מעל.
– מעבירים למקרר ל-5 שעות או עד 5-6 ימים וחותכים לקוביות בגודל שאוהבים. שומרים במקרר בקופסה סגורה.
הערות ושדרוגים
– אפשר להוסיף לטראפלס שוקולד, אחרי ההמסה, 2 כפות ממרח לוטוס או טחינה גולמית או חמאת בוטנים או ממרח שקדים + 4 כפות שמנת מתוקה.
– רוצים לשדרג? מוסיפים לטראפלס שוקולד, אחרי ההמסה, 2-3 כפות שומשום קלוי או פקאנים קצוצים או אגוזי מלך קצוצים או קוקוס קלוי.
אפשר להחליף את השמנת המתוקה במשהו חוץ מקרם קוקוסים? חלב נגיד ?
נראה מעולה! מיד מכינה עם הבנות
לאיזו גודל תבנית זה מתאים? כתבת לשפוך אינגליש קייק (גדולה?) ואצלך שמת בתבנית שונה שנראית גדולה יותר..
גם אני מצטרפת לשאלה
היי, אפשר להחליף את השמנת המתוקה בריצ’ פרווה?
אני לא רואה שהיא ענתה על השאלה יש תשובה לזה?
נראה מעולה! יעבוד עם אוראו במקום לוטוס?
אפשר לדעת מאיפה התבנית המהממת הזו???
טעים מאוד! השתמשתי בשוקולד 85 אחוז והייתי צריך לשים יותר שמנת מתוקה בכדי שיווצר הקרם
הכנתי אתמול בגרסה הפרווה עם קרם קוקוס ויצא פשוט וואו.
הכי משמח ♥
עשיתי לשבת עם ריצ’ פרווה, יצא שלימות
כל קוביה תענוג
כלום עבודה
הולכת לחזור על זה עוד
מושלם כמו כל המתכונים כאן!!!!