עיגולי בראוניז שוקולד ללא אפייה וללא סוכר

Posted on
עיגולי בראוניז שוקולד ללא אפייה וללא סוכר

עיגולי בראוניז שוקולד ללא אפייה וללא סוכר. פינוק מתוק וסופר קל להכנה שלא תאמינו שאין בו סוכר בזכות שימוש במוצרים המדהימים של סוויטאנגו. תכינו מראש כמות כפולה ותשמרו במקרר או במקפיא. וחכו שתטעמו איזה מרקם שוקולדי ופאדג׳י.

רוצים לקרוא עוד קצת על המוצרים של סוויטאנגו? שמה לכם פה לינק לאתר שלהם שם גם תוכלו לרכוש את כל המוצרים ללא סוכר – https://sweetango.co.il/

עיגולי בראוניז שוקולד ללא אפייה וללא סוכר
עיגולי בראוניז שוקולד ללא אפייה וללא סוכר

עיגולי בראוניז שוקולד ושיבולת שועל

מצרכים:
2 כוסות שיבולת שועל דקה
3/4 כוס חלב קוקוס או קרם קוקוס או כל חלב
3 כפות גדושות ממרח קקאו עם אגוזי לוז סוויטאנגו
2 כפות ממתיק סוויטאנגו
1/3 כוס קקאו מנופה

לציפוי:
1 חבילה שוקולד צ׳יפס מריר 62% סוויטאנגו
2 כפות שמן זית או שמן קוקוס

אופן הכנה:
– בסיר בינוני שמים את כל מצרכי הבראוניז פרט לשיבולת שועל ומביאים לרתיחה. מערבבים עד שהקקאו נמס לגמרי.
– מורידים מהאש, מוסיפים שיבולת שועל ומערבבים. מצננים עשר דקות בחוץ.
– מניחים כף גדושה מהתערובת השוקולדית על נייר אפייה ופולסים מעט. מעבירים למקפיא לחצי שעה או למקרר לשעה.
– ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים היטב.
– טובלים כל עיגול בראוניז בשוקולד, נפטרים מעודפי שוקולד ומפזרים ממש מעט מלח (רק אם אוהבים). שומרים במקרר בקופסה סגורה.

עיגולי בראוניז שוקולד ללא אפייה וללא סוכר
עיגולי בראוניז שוקולד ללא אפייה וללא סוכר
בראוניז ללא סוכר
הממרח מושלם גם ככה בתוך כריך או בתוך עוגות שמרים

הערות ושדרוגים
– אפשר להמיר את שיבולת השועל בשקדים טחונים דק (קמח שקדים) רק תורידו את כמות החלב ל-1/2 כוס.
– המתכון בשיתוף סוויטאנגו.

  • לשתף זה כיף

8 תגובות

  1. מיכל says:

    נשמע כמו פרסומת לסוויטנגו
    חבל, בדרך כלל מאוד אוהבת את המתכונים שלך

    1. דנה says:

      ולמה זה סותר? אסור לה לעשות שתפי”ם? אסור לה גם להתפרנס? זה פוגע במתכונים שהיא מפרסמת, ועוד בחינם?? וטורחת להמציא את עצמה מחדש כל הזמן. סליחה, אבל זו פשוט הערה מגעילה וכפוית טובה.

      1. הדס says:

        צודקת

  2. פנינה דהן says:

    אפשר להמיר את השיבולת שועל בקמח שקדים?

    1. יופי says:

      כתוב שכן

  3. יופי says:

    כמה יוצאים מהכמות הזו?

  4. ציון says:

    נשמע נהדר. ואפשר לעשות ללא גלוטן. ננסה בסופ”ש. תודה רבה.

  5. אחשוורוש says:

    נו, ואפילו כתבה למטה “המתכון בשיתוף עם סוויטנגו”.
    שקיפות מלאה ואחלה מתכונים.

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend