תפוחי האדמה שגדלים בשדות העוטף והופכים לחטיף תפוצ’יפס האהוב מהווים כאן ציפוי קריספי ופציח. עם מליחות עדינה וקראנץ’ משגע. וכן, אפשר גם לאפות.
קריספי צ’יקן בציפוי תפוצ’יפס
מצרכים:
½ כוס קמח
1 ביצה L
3/4 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית אבקת שום או שום גבישי
½ כפית מלח
1/2-2/3 כוס מים קרים
5 חזה עוף חתוכים לגודל הלחמנייה
2 שקיות תפוצ’יפס
שמן לטיגון
אופן הכנה:
– בקערה בינונית שמים קמח, ביצה, תבלינים ו-1/2 כוס מים ומערבבים. הבלילה צריכה לצאת בסמיכות של טחינה אבל לא סמיכה מדי. אם צריך אפשר להוסיף עוד ¼ כוס מים ולערבב שוב.
– מועכים את תכולת 2 שקיות התפוצ’יפס לצ’אנקים קטנים ומעבירים לקערה.
– מצפים כל חזה עוף בבלילה, נפטרים מעודפי בלילה ומצפים בתפוצ’יפס.
– מטגנים במחבת, עם שמן בגובה 2 ס”מ, מ-2 הצדדים עד הזהבה.
– מגישים בתוך לחמנייה עם ירקות, מיונז ורטבים שאוהבים.

הערות ושדרוגים
– אפשר להשתמש בתפוצ’יפס בכל טעם שאוהבים.
– במקום חזה עוף אפשר להשתמש גם בפרגיות.
– המתכון בשיתוף וואיינט ותפוצ’יפס.
0 תגובות