פשטידת גזר וקישואים מ-5 מצרכים

Posted on
פשטידת גזר וקישואים

5 מצרכים, עם מעט קמח, ויש לכם פשטידה נפלאה שנחתכת ממש כמו עוגה. הכי טעים להגיש עם סלט ירקות טריים.

פשטידת גזר וקישואים
פשטידת גזר וקישואים

פשטידת גזר וקישואים מ-5 מצרכים

מצרכים:
3-4 גזרים קלופים
1 זוקיני/קישוא
3 ביצים L
1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% שמיר ושום תנובה
4 כפות גדושות קמח תופח

אופן הכנה:
– מגרדים את הגזרים והקישוא על החלק הדק בפומפייה וסוחטים היטב. מעבירים לקערה.
– מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
– מעבירים לתבנית אינגליש קייק או תבנית 22 משומנת (אפשר לפזר למעלה שומשום אבל לא חובה) ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 40-50 דקות או עד הזהבה יפה.

פשטידת גזר וקישואים
פשטידת גזר וקישואים

הערות ושדרוגים
– אני לא שמתי מלח אבל כמובן שאפשר. כנ״ל פלפל שחור.
– אפשר להכין רק עם גזר או רק עם קישואים.
– במקום הגבינה אפשר קוטג’ או גבינה לבנה.
– המתכון בשיתוף תנובה.

  • לשתף זה כיף

4 תגובות

  1. נועה says:

    אם יש לי עיסה שנשארה ממילוי לקובה צמחוני (מנדולד עדשים דלעת) אפשר לערבב עם קישואים וביצים וגבינה להקליל את העיסה ולהפוך לפשטידה? אפילו בלי הקמח

  2. רעות says:

    שבוע טוב, נראה מעולה! האם הפשטידה יוצאת ממש רכה ומתאימה לאכילה של תינוקות?

  3. חנה says:

    מלח משהו? או שלא רציתם לבוא את מכסת חמשת המרכיבים?🤨

  4. שלומית says:

    האם אפשר להקפיא טרם האפייה?

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend