עיגולי בראוניז שוקולד ללא אפייה וללא סוכר. פינוק מתוק וסופר קל להכנה שלא תאמינו שאין בו סוכר בזכות שימוש במוצרים המדהימים של סוויטאנגו. תכינו מראש כמות כפולה ותשמרו במקרר או במקפיא. וחכו שתטעמו איזה מרקם שוקולדי ופאדג׳י.
רוצים לקרוא עוד קצת על המוצרים של סוויטאנגו? שמה לכם פה לינק לאתר שלהם שם גם תוכלו לרכוש את כל המוצרים ללא סוכר – https://sweetango.co.il/
עיגולי בראוניז שוקולד ושיבולת שועל
מצרכים:
2 כוסות שיבולת שועל דקה
3/4 כוס חלב קוקוס או קרם קוקוס או כל חלב
3 כפות גדושות ממרח קקאו עם אגוזי לוז סוויטאנגו
2 כפות ממתיק סוויטאנגו
1/3 כוס קקאו מנופה
לציפוי:
1 חבילה שוקולד צ׳יפס מריר 62% סוויטאנגו
2 כפות שמן זית או שמן קוקוס
אופן הכנה:
– בסיר בינוני שמים את כל מצרכי הבראוניז פרט לשיבולת שועל ומביאים לרתיחה. מערבבים עד שהקקאו נמס לגמרי.
– מורידים מהאש, מוסיפים שיבולת שועל ומערבבים. מצננים עשר דקות בחוץ.
– מניחים כף גדושה מהתערובת השוקולדית על נייר אפייה ופולסים מעט. מעבירים למקפיא לחצי שעה או למקרר לשעה.
– ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים היטב.
– טובלים כל עיגול בראוניז בשוקולד, נפטרים מעודפי שוקולד ומפזרים ממש מעט מלח (רק אם אוהבים). שומרים במקרר בקופסה סגורה.
הערות ושדרוגים
– אפשר להמיר את שיבולת השועל בשקדים טחונים דק (קמח שקדים) רק תורידו את כמות החלב ל-1/2 כוס.
– המתכון בשיתוף סוויטאנגו.
נשמע כמו פרסומת לסוויטנגו
חבל, בדרך כלל מאוד אוהבת את המתכונים שלך
ולמה זה סותר? אסור לה לעשות שתפי”ם? אסור לה גם להתפרנס? זה פוגע במתכונים שהיא מפרסמת, ועוד בחינם?? וטורחת להמציא את עצמה מחדש כל הזמן. סליחה, אבל זו פשוט הערה מגעילה וכפוית טובה.
צודקת
אפשר להמיר את השיבולת שועל בקמח שקדים?
כתוב שכן
כמה יוצאים מהכמות הזו?
נשמע נהדר. ואפשר לעשות ללא גלוטן. ננסה בסופ”ש. תודה רבה.
נו, ואפילו כתבה למטה “המתכון בשיתוף עם סוויטנגו”.
שקיפות מלאה ואחלה מתכונים.