3 מצרכים, 10 דקות הכנה ויש לכם עוגת פאדג’ שוקולד מדהימה ממש! כזאת שנשמרת מעולה במקרר גם שבוע ויותר.
עוגת פאדג’ שוקולד ופתי בר מ-3 מצרכים
מצרכים:
400 גרם שוקולד מריר
300 גרם טחינה גולמית
שרוול פתי בר אסם
אופן הכנה:
– קוצצים גס את השוקולד ומעבירים לקערה שמתאימה למיקרו. ממיסים במיקרו או מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שנוצר רוטב שוקולד חלק.
– מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב עד שהרוטב חלק ואחיד.
– מניחים נייר אפייה בדפנות ובתחתית של תבנית אינגליש קייק. כדי להדביק את נייר האפייה מתיזים מעט תרסיס שמן על דפנות התבנית לפני שמכניסים פנימה את נייר האפייה.
– מוזגים פנימה 1/5 גנאש שוקולד ומניחים מעל שורה צמודה של פתי בר (בין 3-4 פתי בר).
– מוזגים עוד 1/5 מהשוקולד ושוב מניחים פתי בר. חוזרים על הפעולה עם יתרת השוקולד והפתי בר ומסיימים עם שכבה דקה של שוקולד מעל.
– מעבירים למקרר לשעה או למקפיא לחצי שעה או עד שהעוגה יציבה לגמרי.
– שומרים במקרר וכשרוצים להגיש פורסים לפרוסות ומגישים ישר מהמקרר.
רוצים לשדרג? ניתן לעטר מעל, לפני הקירור, בחצאי תותים או שברי שוקולד. את שברי השוקולד מכינים על ידי המסה של 50 גרם שוקולד ומריחה של השוקולד על נייר אפייה. לאחר הקירור שוברים לחתיכות גדולות ומעטרים את העוגה.
המתכון בשיתוף פתי בר אסם.
תודה רבה על המתכון הטבעוני. באיזה שוקולד מריר את משתמשת? כמה אחוזים של מוצקי קקאו?
תודה!