גם פעילות עם הילדים, גם רעיון לארוחת ערב שכולםםם יאהבו וגם קל להכנה. ממש ממש קל להכנה.
כל מה שצריך זה בצק עלים מוכן, רוטב עגבניות ופתיתי מוצרלה. וזהו, מכאן אפשר לשחק ולשדרג עם כל תוספת שאתם אוהבים.
וכן, אפשר להקפיא אחרי ההכנה ואפשר גם להקפיא בקופסה שטוחה לפני האפייה.
- לעמוד הטיק טוק שלי כבר הצטרפתם? בואו בואו טעים שם ויש מלא סרטוני אוכל.
- רוצים לקבל עדכון ראשונים כשעולה מתכון חדש? הרשמו ממש כאן לבלוג (ההרשמה בחינם וניתן לבטל בכל עת).
- הכנתם? אל תשכחו לתייג אותי בעמוד האינסטגרם כדי שאוכל לראות ולהתמוגג.
מיני פיצות מבצק עלים
מצרכים:
1 חבילה בצק עלים – מופשר על פי הוראות היצרן
1 קופסה (400 גרם) עגבניות מרוסקות דק או פאסטה עגבניות
3 כפות רסק עגבניות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אורגנו מיובש
1 חבילה (200 גרם) פתיתי מוצרלה – השף הלבן
תוספות שאוהבים (לבחירתכם):
טבעות זיתים
גרגירי תירס
בצל סגול, פרוס דק דק
אופן הכנה:
– מחממים תנור ל-200 מעלות.
– בקערה בינונית מערבבים עגבניות מרוסקות דק, רסק עגבניות, מלח ואורגנו.
– פותחים את יריעת הבצק על השיש וקורצים עיגולים עם קורצן בכל גודל שאוהבים. אם אין לכם קורצן אפשר עם סף של כוס וסכין חדה.
-מעבירים את עיגולי הבצק לתבנית תנור עם נייר אפייה ומורחים מעל מרוטב העגבניות.
– מפזרים פתיתי מוצרלה בנדיבות ומעל מניחים תוספות שאוהבים.
– אופים בתנור שחומם מראש למשך 15-25 דקות או עד שהפיצות זהובות והגבינה נמסה. מגישים חם חם.
הערות ושדרוגים
– במקום 2 סוגי עגבניות ותיבול אפשר להשתמש ברוטב עגבניות מוכן.
– הפיצות נשמרות נהדר בתוך קופסה (במקרר או במקפיא) ואפשר לחמם אותן שוב בתנור או בטוסטר אובן.
– ניתן לסגור את עיגול הבצק, עם הרוטב והגבינה, לכדי כדור עגול ואז תקבלו כדורי פיצה.
– המתכון בשיתוף השף הלבן.
נראה מדהים!
אפשר גם לחתוך לריבועים- אומנם לא יתקבלו עיגולים אבל זה יהיה טעים באותה המידה וחוסך בזבוז של בצק