גליליות ביתיות! עם ממרח אגוזי לוז ללא סוכר. הכי קראנצ׳יות והכי טעימות. אפשר לאכול אותן ככה בלי כלום הן נהדרות כקינוח קטן ואפשר גם להגיש לצד גלידת וניל. יאמי.
- רוצים לקרוא עוד קצת על המוצרים של סוויטאנגו? שמה לכם פה לינק לאתר שלהם שם גם תוכלו לרכוש את כל המוצרים ללא סוכר – https://sweetango.co.il/
גליליות ביתיות במילוי ממרח אגוזי לוז ללא סוכר
מצרכים:
8 עלי סיגר או 4 עלי פילו
ממרח קקאו עם אגוזי לוז סוויטאנגו
אבקת סוכר סוויטאנגו
תרסיס שמן
אופן הכנה:
– חוצים את עלה הסיגר לחצי או חותכים את עלה הפילו ל-4. מתיזים תרסיס שמן על כל הבצק.
– מניחים פס של ממרח קקאו אגוזי לוז בחלק הרחב של הבצק ומגלגלים למעין רולדה הדוקה. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והממרח.
– מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה כשהחלק של הסגירה כלפי מטה. מתיזים מעל תרסיס שמן.
– אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-30 דקות או עד הזהבה יפה ממש.
– מאבקים באבקת סוכר ומגישים.
הערות ושדרוגים
– אפשר להכין גם מבצק עלים או פילאס אבל אז יצאו מעין בורקסים ופחות גליליות קראנצ’יות.
– זמן האפייה מאוד תלוי אם השתמשתם בבצק פילו או עלי סיגר וגם בכמה ממרח שמתם אז ההמלצה שלי זה לבדוק את הגליליות אחרי 20 דקות ולתת להן כמה זמן שצריך עד שהן זהובות ופריכות.
– רוצים לשדרג? אפשר לפזר מעל השוקולד בפנים קוקוס, אגוזי ברס או פקאנים קצוצים.
– המתכון בשיתוף סוויטאנגו.
נשמע מעולה אבל מה זה סוויטאנגו במידה וזה תחליף סוכר מה אפשר להשתמש במקום אולי סוכר וכמה