גלידוניות קפה בציפוי שוקולד

Posted on
גלידוניות קפה בציפוי שוקולד

כל כך קלות להכנה (רק מקציפים הכל יחד ומעבירים למקפיא) וכל כך טעימות. ואפילו לא צריך חלב מרוכז כדי לקבל מרקם שמנתי עשיר. שימו לב שאחרי שלב ההקצפה אפשר להגיש את הקרם כמוס קפה מדהים ולא חייבים להעביר למקפיא ולייצר מהמוס גלידוניות.

וזאת גם הזדמנות להכיר לכם את המוצר החדש של סוויטאנגו – אבקה להכנת אייס קפה מדהים! בלי שומנים, בלי סוכר ורק עם 9 קלוריות. ואתם לא מבינים איזה משקה מרענן מתקבל.

גלידוניות קפה בציפוי שוקולד
גלידוניות קפה בציפוי שוקולד

גלידוניות קפה בציפוי שוקולד

מצרכים ל-20 גלידוניות:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת להקצפה 38%
2 כפות אייס קפה סוויטאנגו
3 כפות אבקת סוכר סוויטאנגו
120 גרם שוקולד צ’יפס סוויטאנגו
1/2 כוס קורנפלקס צהוב או שקדים קצוצים – לא חובה

אופן הכנה:
– בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים יחד שמנת, אייס קפה ואבקת סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה.
– מעבירים לתבנית שקעים מסיליקון בכל גודל שאוהבים ומעבירים למקפיא עד להתייצבות.
– ממיסים את השוקולד במיקרו, מוסיפים לו את הקורנפלקס ומערבבים.
– כשהגלידוניות קפואות לגמרי מצפים אותן בשוקולד המומס ושומרים במקפיא.

גלידוניות קפה בציפוי שוקולד
גלידוניות קפה בציפוי שוקולד

הערות ושדרוגים
– במקום קורנפלקס אפשר לשים שקדים או פקאנים קצוצים, פולי קקאו, שברי וופל (פייטה פיוטין), קוקוס קלוי ועוד כיד הדמיון שלכם.
– במקום אייס קפה אפשר לשים אבקה להכנת שוקו.
– המתכון בשיתוף סוויטאנגו.

  • לשתף זה כיף

10 תגובות

  1. ברכה says:

    הי כמה קלוריות יחידה

  2. כרמי says:

    היי את מודעת למחיר של המוצרים שאת מפרסמת?
    מחירים שערוריה!!!
    תודה על המתכונים

    1. מזל says:

      היי
      מניסיון המוצרים שווים כל שקל
      וללא טעם לוואי בכלל
      יום טוב
      מזל

    2. Liron says:

      אני השתמשתי בתחליפים רגילים שיש בכל בית ויצא מהמם (נס קפה, סוכר)

  3. מיכל שלזינגר says:

    הי
    כמובן שאשתמש בממתיק סוויטאנגו
    אבל תוהה לגבי השימוש בסוויטנאנגו אייס קפה
    מעדיפה לשלב אספרסו. איכותי ופשוט אמתיק אותו בעוד סוויט אנד גו או / מונק פרוט

    ובכלל מתכוונת גם לטבען את המתכון. אשתמש בקרם קוקוס במקום שמנת.
    תודה על המתכון

    1. אור says:

      הי, אך מה לגבי האייס קפה מה יכול להחליף אותו?

  4. דפנה- דפנה שבילי זהב says:

    לאן מוסיפים את הקורנפלקס?

    1. יפעת says:

      לשוקולד המומס

  5. אורית says:

    איך מתקבל מרקם הקצפת אחרי הקפאה ?
    בדכ כשמקפיאים קצפת רגילה נוצרים גבישי קרח ומרקם לא מוצלח , שונה מגלידה.

  6. מירב says:

    יצא טעים אבל לא הצלחתי לצפות את הגלידניות עם השוקולד. השוקולד היה סמיך מדי (ניסיתי להוסיף שמן וזה לא עזר) והגלידניות מהר מאוד מפשירות.
    בסוף שמתי שוקולד רק מלמעלה כדי לא להרוס את הכל.
    מישהו יכול לשתף אם הצליח לצפות בשוקולד ולהוציא שלם :-)? ואם כן איך?

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend