ביצת הפתעה מוס יוגורט עם קדאיף – קינוח מושלם ללא סוכר

Posted on
ביצת הפתעה מוס יוגורט עם קדאיף – קינוח מושלם ללא סוכר

פשוט לא יאמן שהמוס הזה, הקרמי, המתוק, המפנק, הקליל והעדין, הוא ללא סוכר. יש בו בסך הכל חלב 3%, יוגורט טבעי ופודינג וניל של סוויטאנגו. בעקרון המתיקות תגיע כבר מהפודינג אבל אני אוהבת קצת יותר מתוק אז הוספתי גם אבקת סוכר של סוויטאנגו שגם היא ללא סוכר וללא קלוריות או שומנים.

ומה תאמרו על ההגשה – במקום לזלף לתוך כוסות הנחתי את הקדאיף והמוס בשכבות בתוך תבנית של ביצי הפתעה שאחרי שהן מתרוקנות אני שוטפת ומגישה בהן שוב אז לא לזרוק 🙂

לעמוד האינסטגרם שלי כבר הצטרפתם? בואו טעים שם

רוצים לקרוא עוד קצת על המוצרים של סוויטאנגו? שמה לכם פה לינק לאתר שלהם שם גם תוכלו לרכוש את כל המוצרים ללא סוכר – https://sweetango.co.il/

ביצת הפתעה מוס יוגורט עם קדאיף – קינוח מושלם ללא סוכר
ביצת הפתעה מוס יוגורט עם קדאיף – קינוח מושלם ללא סוכר

ביצת הפתעה מוס יוגורט עם קדאיף – קינוח מושלם ללא סוכר

מצרכים למוס יוגורט ל-15 קינוחים כוסות קטנים:
1 כוס חלב כל סוג שאוהבים
1 מיכל (200 גרם) יוגורט טבעי
1 קופסה אינסטנט פודינג בטעם וניל סוויטאנגו
2 כפות אבקת סוכר סוויטאנגו

לקדאיף ולהגשה:
1 ו-1/2 כוסות אטריות קדאיף מופשרות על פי הוראות היצרן
30 גרם חמאה או שמן קוקוס או שמן שאתם אוהבים
2 כפות אבקת סוכר או סוכר סוויטאנגו
דובדבנים או תותים או פטל או אוכמניות – להגשה

אופן הכנה:
– במחבת רחבה ממיסים חמאה ומטגנים את אטריות הקדאיף ביחד עם הסוכר (מומלץ לחתוך אותם קצת שלא תהיינה ארוכות) עד הזהבה. סבלנות זה לוקח 15-20 דקות. מניחים בצד.
– בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים חלב, יוגורט, פודינג בטעם וניל ואבקת סוכר. מקציפים במשך 10 דקות על מהירות בינונית או עד שנוצר קרם.
– מניחים בתחתית כל כלי הגשה (ביצי הפתעה או כסות) כף קדאיף ומעל מניחים 2-3 כפות מהקרם. מסיימים למעלה עם פרי שאוהבים ועוד קצת קדאיף.
– שומרים במקרר עד להגשה.

ביצת הפתעה מוס יוגורט עם קדאיף – קינוח מושלם ללא סוכר
ביצת הפתעה מוס יוגורט עם קדאיף – קינוח מושלם ללא סוכר

הערות ושדרוגים
– אם אתם אוהבים את המוס שלכם יותר שמנתי ויציב אין בעיה להוסיף לקערת ההקצפה עם החלב והפודינג גם 1 מיכל שמנת להקצפה.
– רוצים לשדרג? אפשר להוסיף לקרם כל ממרח מתוק שאוהבים.
– למי שאוהב את השילוב בין שוקולד וגבינה אפשר לזלף מעל הקרם, אחרי שמזלפים אותו לכלים ואחרי שהוא קצת התייצב, קרם שוקולד שמכינים מכמות זהה של שוקולד ושמנת להקצפה מומסים יחד.
– הקינוח נשאר נהדר במקרר עד יומיים רק קחו בחשבון שהקדאיף מעט מתרככות. את המוס, במידה ואין איתו קדאיף, אפשר לשים גם יותר מזה.
– אפשר לזלף את המוס לכוסות גם בלי הקדאיף ולהגיש עם שברי עוגיות בתחתית או פשוט עם רוטב פירות.
– המתכון בשיתוף סוויטאנגו.

  • לשתף זה כיף

4 תגובות

  1. עינת says:

    איפה הללא סוכר? יש בקינוח הזה כמות עצומה של סוכר.

    1. יהודית says:

      סוויטנגו זה תחליף סוכר.

  2. אורלי says:

    איפה מוצאים את הביצים השקופות?

    1. רחלי קרוט says:

      יש בפאן סיטי או בפעמית סטור או בחנויות חד פעמי

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend